Сторінки

пʼятниця, 27 вересня 2024 р.

Маленька читачка

Нашу книгозбірню сьогодні відвідала дуже маленька читачка. Кароліні всього півтора рочку, але яка вона класна. Гортає книжечки, роздивляється ілюстрації, уважно слухає, коли читає мама. А художник Каролінка-просто супер. Дуже приємно, що мами своїм діткам читають з дитинства, тим самим прищеплюють їм любов до читання. Приходьте до бібліотеки, бо тут завжди можна знайти літературу на свій вік і смак, або просто погратись

Зустріч з українськими письменниками Надією Гуменюк та Володимиром Лисом в Полонному

Зустріч з українськими письменниками Надією Гуменюк та Володимиром Лисом. Приємно зустрітись з авторами цікавих книг та почути щемливі поезії з вуст самого автора. Дякую організаторам.

«Зробимо Україну чистою разом!»

20 вересня 2024 року під гаслом «Зробимо Україну чистою разом!», з дотриманням норм безпеки та обмежень воєнного часу, враховуючи географічні особливості регіонів, працівники БК та бібліотеки, традиційно, приєдналися до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» разом з 90 мільйонами учасників у 211 країнах світу.

«Творча діада»

17 вересня в рамках культурно-мистецького проєкту «Творча діада» відбулась літературна імпреза за участю українських письменників з Волині Надії Гуменюк та Володимира Лиса «Письменники – «Короновані Словом». Наша бібліотека долучилась до заходу на платформі ZOOM.

У бібліотеці шкільний настрій.

А в нашій бібліотеці шкільний настрій. Школярики можуть знайти собі словники, довідники, енциклопедії, та все, що можна використати в підготовці домашніх завдань. Також можна зробити цікаві селфі. Ласкаво просимо завітати до нас.

6 вересня день читання книг

ЧИТАННЯ - це не просто слова та літери на папері, це портал у нові світи, де оживають пригоди, з'являються друзі і розкриваються таємниці. Сьогодні, 6 вересня день читання книг. Приходьте до нас та читайте. В бібліотеці є безліч книжок, які можуть змінити наше життя! Тут кожен знайде щось для себе!

Літні читання 2024 продовжуються

Літні читання 2024 продовжуються. Бібліотека чекає на своїх відвідувачів. Бо в нас можна не тільки читати книги, а ще й гратися, ліпити з пластиліну, складати пазли і просто відпочивати.

четвер, 26 вересня 2024 р.

Цікава п'ятихвилинка: "Хід королевою"

Цікава п'ятихвилинка: "Хід королевою" Шахи - це справді королівська гра, яка має дуже давню історію. Вважається, що цю гру придумали в Індії. Потім у 9 столітті її популярність поширилася також і на Захід. В Україні, шахи з’явилися у 10 столітті. Їх привезли з Персії. Завдяки археологічним розкопкам в Вишгороді, Києві, Турові біля Чернігова це знаходить фактичне підтвердження.

День Державності.

Сьогодні Україна відзначає День Державності. Віримо, що нинішнє покоління українців збереже нашу державність і передасть нащадкам любов до своєї Батьківщини. Все буде Україна! Перемога буде за нами!

нація_читає

До Дня незалежності України у Львові розпочали флешмоб #нація_читає, який майже одразу підхопили сотні клиголюбів з усієї країни. Робіть фото з улюбленими книгами або тими, які читаєте зараз, та публікуйте світлини з хештегом у соцмережах.

День Конституції України

День Конституції Украї́ни — державне свято України. Святкується щорічно 28 червня на честь ухвалення Конституції України того ж дня 1996 року.

четвер, 27 червня 2024 р.

Вітаємо всіх татусів України зі святом!

День батька –це свято, яке відзначають в Україні у третю неділю червня. Це чудова нагода висловити свою вдячність і любов до татусів, показати, наскільки вони важливі та цінні в нашому житті. На це свято діти часто роблять подарунки своїми руками, адже саме такі подарунки мають особливе значення. Сьогодні в нашій бібліотеці наші читачки Ангеліна та Поліна створили, з любов'ю і турботою, чудові паперові листівки для свого тата. Вітаємо всіх татусів України зі святом! Бажаємо вам міцного здоров'я, щасливих моментів з вашими родинами та завжди бути оточеними любов'ю ваших рідних. А батькам, які зараз захищають нас, бажаю щасливого повернення до рідної домівки з перемогою.

Поки усі сплять

"Поки усі сплять". А наші читачі уже в бібліотеці. Сьогодні наші перші відвідувачі - це Яна та Назар. Вони дуже люблять читати книжечки та гратись у бібліотеці. А Назар книгу навіть додому не доніс, бо прочитав на гойдалці дитячого майданчика. Прийшлось повернутись і взяти додому іншу книжечку. Ось такі у нас читачі-жайворонки.

середа, 5 червня 2024 р.

Літні читання 2024

А у нас продовжуються літні читання 2024. Сьогодні до бібліотеки прийшов маленький читач - Давид зі своєю мамою. І йому дуже сподобалось у нас. Обіцяв прийти ще. Приємно, коли батьки привчають дітей до книг та читання змалечку.

Участь нашої бібліотеки в заході, присвяченому Міжнародному дню захисту дітей.

Участь нашої бібліотеки в заході, присвяченому Міжнародному дню захисту дітей.