четвер, 27 червня 2024 р.

А у нас продовжуються літні читання 2024.💙💛

А у нас продовжуються літні читання 2024.💙💛

Вітаємо всіх татусів України зі святом!

День батька –це свято, яке відзначають в Україні у третю неділю червня. Це чудова нагода висловити свою вдячність і любов до татусів, показати, наскільки вони важливі та цінні в нашому житті. На це свято діти часто роблять подарунки своїми руками, адже саме такі подарунки мають особливе значення. Сьогодні в нашій бібліотеці наші читачки Ангеліна та Поліна створили, з любов'ю і турботою, чудові паперові листівки для свого тата. Вітаємо всіх татусів України зі святом! Бажаємо вам міцного здоров'я, щасливих моментів з вашими родинами та завжди бути оточеними любов'ю ваших рідних. А батькам, які зараз захищають нас, бажаю щасливого повернення до рідної домівки з перемогою.

З Днем друзів.

Вітаю своїх читачів із Днем друзів.

Поки усі сплять

"Поки усі сплять". А наші читачі уже в бібліотеці. Сьогодні наші перші відвідувачі - це Яна та Назар. Вони дуже люблять читати книжечки та гратись у бібліотеці. А Назар книгу навіть додому не доніс, бо прочитав на гойдалці дитячого майданчика. Прийшлось повернутись і взяти додому іншу книжечку. Ось такі у нас читачі-жайворонки.

середа, 5 червня 2024 р.

Літні читання 2024

А у нас продовжуються літні читання 2024. Сьогодні до бібліотеки прийшов маленький читач - Давид зі своєю мамою. І йому дуже сподобалось у нас. Обіцяв прийти ще. Приємно, коли батьки привчають дітей до книг та читання змалечку.

Щасливого дитинства під мирним небом, дорогі дітки!

Щасливого дитинства під мирним небом, дорогі дітки!

Участь нашої бібліотеки в заході, присвяченому Міжнародному дню захисту дітей.

Участь нашої бібліотеки в заході, присвяченому Міжнародному дню захисту дітей.

День захисту дітей

День захисту дітей в нашій бібліотеці розпочинає літні читання 2024.💙💛 Вітаю усіх дітей з цим святом. Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми, безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здоровою і оточеною турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день — добрим і цікавим.🇺🇦