четвер, 30 травня 2024 р.

Бесіда "Пам'ятай про безпеку"

Бесіда "Пам'ятай про безпеку" в нашій бібліотеці. Бібліотекар ознайомила дітей з правилами поведінки на літніх канікулах. Користувачі поповнили свій багаж знань про правила пожежної безпеки під час відпочинку на природі, навчились користуватись вогнегасником в екстрених ситуаціях.

Екскурсія до бібліотеки

Сьогодні учні 2-А класу відвідали сільську бібліотеку. Діти погортали журнали та почитали казки, розфарбували листівки і подарували їх своїм друзям, пограли інтелектуальні ігри. Навіть приміряли шолом військових. Пригадали правила безпечного відпочинку влітку. Нагадали, що і влітку слід відвідувати бібліотеку та читати художню літературу.

Пленум Хмельницької обласної організації Національної спілки краєзнавців України

Відбувся Пленум Хмельницької обласної організації Національної спілки краєзнавців України. Наша бібліотека долучилася до Zoom-конференції.

Майстерка в бібліотеці

Майстерка з виготовлення білих голубів, що символізують чисті душі воїнів "Небесного війська". Бережи, Господи, усіх захисників, які зараз захищають незалежність нашої держави. А усіх героїв, які віддали своє життя за нас - прийми Господи, у свої обійми.

Наймолодші читачі

Приємно обслуговувати дорослих читачів. Але, коли бібліотека наповнюється дитячим щебетом та сміхом, то це - рай для бібліотекаря. Тому, що дитяча безпосередність, щирість та відкритість просто зачаровує.